Jeg tilbyder

Professionelle kurser

Ønsker du at udvide dit kundesegment og få flere brude-stylinger ind i din salon? På mine kurser for professionelle kommer vi omkring både hår, make-up og markedsføring af jeres evner.

Kurserne henvender sig til både garvede frisører, elever og makeupartister. De indeholder masser af tips, tricks og hands-on øvelse.

Læs mere om kurser for professionelle
Private workshops

Om du vil samle en flok veninder til en hyggeaften, eller I planlægger en polterabend med et tøset indslag, så er der masser af hente på mine workshops.

Jeg tilrettelægger en aften med gennemgang af forskellige teknikker og brug af produkter – og der er tid, ro og hjerterum til at prøve sig frem i en rar og uhøjtidelig stemning.

Læs mere om workshops for private

Hos Riistyle elsker vi at dele ud af vores viden! Bag vores kurser står Rikke Riis Dalgaard, som ikke alene er uddannet frisør og certificeret makeup artist. Hun er også uddannet lærer og har flere års erfaring som faglærer i hår og makeup.

Det kommer dig til gode, uanset om du planlægger en hyggeaften med veninderne eller ønsker at opgradere dine professionelle kompetencer.